رئیس جمعیت هلال احمر گفت: با توجه به همزمانی شیوع ویروس کرونا و آنفلوآنزا در پاییز و زمستان سال جاری، وزارت بهداشت قصد دارد 16 میلیون دوز واکسن آنفلوآنزا وارد کشور کند که از این میزان، هلال احمر وظیفه خرید و تامین 2 میلیون دوز واکسن را برعهده دارد و هفته آینده واکسن خریداری شده از سوی هلال احمر به کشور وارد می شود.
رییس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری با اشاره به نگرانیهای موجود در رابطه با همزمانی شیوع آنفولانزا و کووید 19 در فصل سرد سال، علایم بالینی قابل افتراق این دو بیماری را تشریح کرد.
نهاد بهداشتی سازمان ملل میگوید که نمیتوان زمان دقیق پایان همهگیری ویروس کرونا را بیان کرد اما تصور بر این است که در دو سال آینده این بیماری تحت کنترل قرار خواهد گرفت.
مقامات بهداشتی و متخصصان حوزه سلامت در ایالات متحده تخمین میزنند با وجود اینکه خبرهای امیدوارکنندهای از ساخت و توزیع هرچه زودتر واکسن کووید-۱۹ به گوش میرسد و دولت این کشور هم مقدار زیادی دوز واکسن پیشخرید کرده است، اما بعید است که مردم آمریکا حداقل تا نیمه سال ۲۰۲۱ واکسینه شوند.
فاز سوم آزمایشهای یک واکسن کرونا که شرکت داروسازی مودرنا و مؤسسه ملی آلرژی و بیماریهای عفونی ایالات متحده آن را تولید کردهاند آغاز شد. قرار است ۳۰ هزار فرد بزرگسال این واکسن را دریافت کنند.
سازمان بهداشت جهانی درباره واکسن«کووید ۱۹» اعلام کرد که ۲۱ طرح در مرحله آزمایش بالینی بر روی انسان قرار دارد و تنها دو طرح تاکنون به مرحله سوم که در آن کارایی واکسن در سطح گسترده سنجیده می شود رسیده اند.
متخصص برجسته بیمارهای عفونی درآمریکا تأکید کرد: واکسن ضد کرونای آمریکا تا پایان ماه وارد مرحله آخر میشود و تاکنون موفق عمل کرده و در بدن افراد علیه ویروس کرونا آنتی بادی تولید کرده است.
چین ادعا کرده که موفق به تولید واکسنی برای درمان کرونا موسوم به واکسن «ام. آر. ان. آ» و یا درمان کننده ویروس جدید کرونا-۱۹ شده و آن را برای انجام آزمایش کلینیکی تصویب کرده است.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اعلام اینکه در روزهای آینده خبر خوشی درباره واکسن خواهیم داشت، در مورد شرط رایگان بودن و یا دریافت هزینه تست کرونا، توضیحاتی ارائه داد.
اعضای سازمان بهداشت جهانی در مجمع بین المللی این سازمان با تحقیق مستقل درباره واکنش بین المللی به همه گیری ویروس کرونا و از جمله عملکرد سازمان بهداشت جهانی موافقت کرده اند.
شرکت آلمانی (CureVac) می گوید آزمایش واکسن کرونا که حاوی دوز کمی از این ویروس است، روی حیوانات موفقیتآمیز بوده و واکنش سیستم ایمنی بدن حیوانات را به همراه داشته است. شرکتهای فرانسوی و ژاپنی نیز به تلاش خود برای ساختن واکسن کرونا ادامه می دهند.
شرکت "پی فایزر"(Pfizer) آمریکا و "بایو ان تک"(BioNTech) آلمان با همکاری یکدیگر آزمایش واکسن تولیدشده توسط خودشان بر روی انسانها را در آمریکا آغاز کردند.